Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Кой върти ресторанта на шеф Петров?

отпечатай новината

01.11.2017 12:55 | Видян 1665 пъти

Кой върти ресторанта на шеф Петров?

Питали ли сте се кой върти ресторанта на Шеф Борис Петров, докато той дрънчи по тенджерите във "ВИП Брадър"? За да е спокоен, че всичко ще е наред с бизнеса му, докато отсъства от цивилизацията, шефът се е доверил на победителката от първия "Лорд ъф дъ шефс" Сидония Радева.

Известната кулинарка е натоварена със задачата да надзирава подчинените на Боби Петров и да контролира случващото се в заведението.

Претенциозния готвач не мислил много и решил, че може да се довери единствено на Сидония, чийто умения познава много добре още от шоуто. От няколко месеца Сидония замества шефа в собствения му ресторант в центъра на столицата и успява да очарова клиентите му с оригиналните си хрумвания в кухнята, където има богат опит от собствените си ресторанти, пише "Lifeonline.bg".

Веднага след като спечели "Лорд ъф дъ шефс" през 2011 г. Сидония се сдоби с луксозен ресторант в центъра на столицата. Година по-късно се измести в много по-просторна резиденция, където събираше отбрано общество ценители на изисканите блюда.

В последно време Радева се е отдала на консултантска работа и е търсена за изготвяне менютата на луксозни ресторанти в София, Пловдив и по Черноморието.

Източник: ПИК


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !