Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

НДК стои зад кампанията На всяка наша любов

отпечатай новината

01.11.2017 13:42 | Видян 1181 пъти

НДК стои зад кампанията На всяка наша любов

През последния месец поредица от мистериозни акции в различни точки на града вълнуваха софиянци. Странни послания бяха закачени по дърветата в централни столични паркове и градинки. На хартиените свитъци бе изписано едно-единствено изречение - На всяка наша любов.

В последствие същите послания с миниатюрни букетчета от живи цветя очакваха първокурсниците на студентските банки в Стопанския факултет на Софийски университет. Седмица по-късно същите свитъци и букетчета очакваха на седалките в метрото пътниците.

След като на последната акция в метрото бе забелязана младата актриса Елица Матева, завесата започна леко да се вдига. За най-заклетите киномани вече стана ясно, че акциите са свързани с дебютния игрален филм на Галин Стоев.

НДК признава, че стои зад кампанията, която цели да привлече вниманието на кино любителите към Безкрайната градина - филма, с който се открива тазгодишното издание на Киномания.

Като завършек на акциите в централните столични паркове се появиха и дървени табели с надпис Безкрайната градина. Във филма, освен Елица Матева, участват още младите актьори Глория Петкова, Димитър Николов, Мартин Димитров, както и големия български актьор Никола Анастасов, за когото това се оказа последната роля в киното.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !