Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт с тайна сватба

отпечатай новината

06.11.2017 13:36 | Видян 1515 пъти

Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт с тайна сватба

Слуховете ще се окажат истина. Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт са се оженили. Това се случило преди шест месеца.

Приближен до двойката разкрива пред сп. NW, че двамата са сключили брак в края на април в дома им в Малибу. “Беше много интимна церемония в къщата им в Малибу. Присъствали са само най-близките им хора и те все още са единствените, които знаят,” заявява анонимният източник. “Майли и Лиъм все още не са го разкрили публично и в скоро време не мислят да го правят”.

“Майли е на седмото небе от щастие, тъй като с Лиъм направиха решителната крачка и си размениха клетви. Думите не могат да опишат колко любов има помежду им. Те знаят, че искат да прекарат остатъка от живота си заедно,” потвърди наскоро пред сп. ОК! друг източник.

Миналата седмица Лиъм и Майли бяха забелязани да носят халки на лявата ръка. Това предизвика спекулациите, че двамата са се оженили, но съмнения породи едно изказване на певицата пред The Sun, че не е готова да бъде съпруга. “Не мисля за брак. Аз съм едва на 24 години и се надявам да си поживея малко повече,” заяви Сайръс.

Майли и Лиъм са заедно от 2009 година, а през 2012 година правят годеж. Едва година по-късно двамата се разделят. През януари 2016-та обаче стана ясно, че двойката се е събрала отново и че е подновила годежа си.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !