Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мария прави намеци за сватба

отпечатай новината

10.11.2017 14:50 | Видян 2565 пъти

Мария прави намеци за сватба

В ефира на телевизия Планета Мария сподели с широка усмивка, че е влюбена и щастлива с мъжа до себе си.

Чалга фурията не скри, че има нов мъж в живота си, който скоро я завел в Дубай. "Това е между другото седемнадесетият път, в който ходя в Дубай. С бащата на Марая много обичахме това място и дори там получих и годежния си пръстен. Така че за мен това е едно уникално място. Сега го погледнах през съвсем различен поглед, благодарение на моята любов и трябва да ти кажа, че много ми хареса. Пожелавам си да сме живи и здрави и все така да е, защото това, което той може да ми даде, вероятно никой друг не може, може и да няма други такива мъже. Все любов ме отвежда в Дубай. Да не взема да се омъжа трети път”, сподели в ефир и с усмивка Мария.

Певицата има връзка с Ангел Тенев, известен повече като Свинаря.

Кръшното миньонче няма още развод с Християн Гущеров, но вече се уреди с поредния милионер, който да спонсорира кариерата ѝ.

Свинаря има мащабен бизнес с месо. Освен това имал фирма за въоръжена и невъоръжена охрана, сигнално охранителна дейност, транспортна фирма и бизнес с фураж.

Освен Свинаря има и прозвището Генерала, тъй като предишната му любовница Анелия преди години му посветила песента Генерал.

Мара не се притеснявала от огромната разлика във възрастта, тъй като всеки месец получавала 5-цифрена сума кеш, отделно Мерцедес S класа, с който певицата води дъщеря си на училище, пише blife. Свинаря платил и последния лъскав клип на Отварачката, заснет в Сицилия. Амбициозният проект струвал около 40 000 евро.

Певицата била в прекрасни отношения и с 28-годишната дъщеря на Ангел – Радина.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !