Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Съпругът на Енджи Касабие: Преживяхме най-страшната драма в живота си

отпечатай новината

20.11.2017 11:02 | Видян 2627 пъти

Съпругът на Енджи Касабие: Преживяхме най-страшната драма в живота си

Енджи Касабие - красивата диетоложка, която стана една от звездите на ВИП брадър, крие дълбока лична болка. Пред Ива Софиянска съпругът на Енджи - Рабах ел Зейн разкри най-страшната драма, която са преживели заедно.

Ливанецът сподели, че Енджи била бременна в шестия месец с две момиченца близначки, но... загубила рожбите си. "Преминахме през едно страшно изпитание. Но го преодоляхме и сме готови за нов живот", сподели младият мъж.

Той разказа как са се запознали с Енджи. За пръв път я видял, когато отишли на кино със свои общи приятели. Тя му харесала много, но не посмял да направи първата стъпка. При втората им среща той вече се осмелил и поканил Енджи на... чай. "Да, точно така - не на питие, а на чай. Това може би я впечатли. Защото беше различен начин на ухажване", разказа Рабах.

Красавецът, който е носител на титлата Мистър Ливан 2014, разказа повече и за живота си преди да срещне Енджи. "Аз и брат ми сме възпитавани в изключително свободолюбив и съвременен дух. Майка ми беше учителка, баща ми - китарист. Брат ми наследи неговия талант, аз поех по друг път".

Рабах ел Зейн печели конкурс за тв водещи в телевизия Ал Джазира. Работата му харесва, но е категоричен, че съвсем не е онзи богаташ, за когото го представят медиите, пише ПИК. "Нито съм беден, нито съм богат, нещо средно", скромно казва той.

Красавецът споделя, че е следил внимателно изявите на съпругата си във ВИП брадър и твърди, че тя е била 100% себе си в провокативния риалити формат.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !