профили

Лора Крумова

Лора Крумова

Пол: Жена

Лора е едно от най-свежите и красиви лица на Нова телевизия. Завършва английска гимназия, след което Журналистика в СУ със специалност Външна политика. Първата й работа е в радио „Алма Матер”. Кариерата в телевизията тръгва от Канал 3, където Лора остава повече от година. В Нова телевизия попада през 2000 г. Кандидаства за работа там по настояване на приятеля си, който е вещ в занаята. Без да е имала съответните очаквания, Лора е харесана и е поканена на работа. Стартира като репортер, партнира си като водеща с Николай Дойнов, за когото се изказва ласкаво и комуто счита, че дължи много. Понастоящем работи с Георги Коритаров в сутрешния блок на Здравей България. Коритаров я забелязва и открива в нея потенциал за шеметен успех. Кани я да участват заедно в Коритаров лайв и общият им път започва. Журналистът иска да покаже симбиозата между различните поколения и Лора му се вижда най-подходяща сред изгряващите медийни таланти. Журналистката обича да пътува, да вижда нови места и хора и да променя и обогатява мирогледа си, идейно докосната от различни култури.
Баща й е бивш военен и годините на социализма отнемат възможността на семейството да пътува. Днес Лора е наваксала пропуснатото и е обиколила много страни. Точно след едно пътуване извън пределите на родината – 9-месечна специализация в САЩ, Лора най-сетне излиза самостоятелно на квартира. Преди това не се решава, заради родителите си, които преживяват тежко заминаването на брат й на гурбет в Катар.
В общественото пространство витаят смехотворни слухове, че Лора и Георги Коритаров са любовници, които тя отрича, като дава информация, че приятелят й е съвсем друг човек. Самата Лора е зодия лъв, но твърди, че не помни зодията и годините на приятеля си.

отпечатай новината

Новини

Лора Крумова прекратява майчинството

Лора Крумова не е от жените, които мечтаят за дълъг...

Пак обраха Лора Крумова

Кражба помрачи лятното настроение на Лора Крумова и...

Лора Крумова АУТ от Нова заради мъжа си

Тв водещата Лора Крумова е напуснала телевизията по...

Лора Крумова зарязана от мъжа си с двете деца

Лора Крумова едва успява да се справя с ежедневието си на...

Лора Крумова вече няма да е водеща

Мартина Ганчева, която дълго време бе едно от лицата на...

Лора Крумова гушна дъщеря

Телевизионната водеща Лора Крумова роди момиченце, днес...

Бременната Лора Крумова зарязана от мъжа си

Лора Крумова си е тръгнала инцидентно от къмпинг...

галерия

Няма снимки, свързани с този профил.

Няма коментари към този профил !