Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Коцето вдигна палат за 1.5 милиона до къщата на Бойко в Банкя

отпечатай новината

30.11.2017 11:22 | Видян 2165 пъти

Коцето вдигна палат за 1.5 милиона до къщата на Бойко в Банкя

Палат за чудо и приказ вдигна фолк певецът Константин в Банкя. Шикозният дом се оценява на 1,5 млн. лева и се само на две преки от къщата на премиера Бойко Борисов, пише „Галерия“.

Коцето и жена му построили палата с перспектива на три етажа. По един за децата, а в приземния ще живеят те. Сградата напомняла на санаториум с курортното градче тъй като също била в подножие на гора. Надя нямала търпение да сефтоса новия дом и хукнала с децата, бавачката и домашната прислужница. Тя вече е харесала и подходяща градина за наследниците.

В обзавеждането на дома воля на фантазията си дал столичен архитект, който сътворил истинско чудо, но след като изслушал желанията на Надя и Коцето.  Луксозната обител разполага с огромна кухня, обзаведена с уреди последен клас, кинозала и джакузита, С голямо внимание и вкус са подредени стаите на децата.

Къщата е оборудвана с охранителна техника, а високата ограда пази семейството от любопитни погледи. Парцелът е наследство от бабата на Коцето, стара софиянка, която има и други апетитни имоти в столицата.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !