Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Първата дама гледа дефилета на Златна игла 2018

отпечатай новината

16.03.2018 10:16 | Видян 2323 пъти

Първата дама гледа дефилета на Златна игла 2018

Първата дама Десислава Радева се появи на модното събитие на годината – раздаването на наградите Златна игла 2018. Тя беше облечена в изчистен черен костюм от сако и панталон и бяла прилепнала блуза, която подчертаваше стройната и фигура. Съпругата на президента Румен Радев присъстваше по лична покана на организатора проф. Любомир Стойков.

Тази година Академията за мода връчи престижния приз дизайнер на годината на Иван Донев, а с отличието за дебют се окичи Елена Златева. Модна къща на годината взе KNAPP на Антония Йорданова и Кристина Бъчварова. За пръв път беше дадена награда в категория Булчинска мода, която беше присъдена на Христо Чучев. Дилян Марков взе отличието за най-добър фотограф, а Марина Младенова – за гримьор.

По традиция победителите са номинирани от жури, включващо модни и лайфстайл журналисти, а председател е самият проф. Любомир Стойков, пише Монитор. След церемонията всеки от наградените беше подготвил свое специално представяне.

Дефилетата гледаха много от родните звезди, а красивата актриса Саня Борисова дори влезе в ролята на манекен. Фолк-певицата Есил Дюран пък се представи със своя дизайнерска колекция.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !