Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Миглена предала Венета Райкова

отпечатай новината

14.01.2008 10:24 | Видян 13605 пъти | Гласували 1

Миглена предала Венета Райкова

Мадам Искрено и лично - Миглена Ангелова, изобщо не е толкова добра приятелка на Венета Райкова, колкото се опитва да се изкара в последно време.

Вечната булка бие тъпана колко обича Венета и я развежда със себе си по телевизиите, за да лъжат и двете синхорнно относно побоя над фоторепортера, пише Експрес. Всъщност обаче Ангелова е предала горещата водеща в най-тежкия момент от живота й- изгонването от второто ВИП издание на Биг Брадър.

Ангелова е била записана като защитничка на Венета в предаването и е трябвало да я подкрепи, в случай че се стигне до гласуване за изгонване от къщата. Ще припомним, че Венета Райковабе изправена срещу фаворитката за голямата награда- фолкпевицата Деси Слава, и с поведението си вече бе събрала най-високия процент всенародна ненавист в историята на шоуто.

При подготовката си за Биг Брадър Венета е сложила в списъка си със защитници всички популярни тв водещи - Миглена Ангелова, Марта Вачкова, Гала и Лора Крумова, с надежда те да ударят едно рамо в подходящия момент, и спокойно е влязла в къщата. Сметките обаче излезли криви.

И четирите й колежки, сред които първа Миглена, категорично са отказали на сценаристите на риалитито да кажат две добри думи за Райкова, особено след като видели голямата й излагация пред цяла България. Основната причина, на която са се позовали е, че ги е страх да не съберат само негативи от тази своя изява. Така в последния момент лайв предаването с изгонването е било пред провал. Единственият човек, който се съгласил да помогне, бе журналистката Кристина Патрашкова, която първоначално била защитник на Тишо. Най-вероятно Венета Райкова е наясно с предателството на Миглена, но въпреки това застана зад нея в скандала с бития фоторепортер на Експрес.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !