Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Renesanz затварят лошите момчета на техното в метална клетка

отпечатай новината

02.03.2009 10:50 | Видян 3200 пъти | Гласували 2

Renesanz затварят лошите момчета на техното в метална клетка

Броени дни остават до дългоочакваното мега-парти Battle Arena, което ще се проведе на 7 март в столичната зала “Фестивална”. 8 световни диджеи са поканени да премерят сили на бойната арена, a като хедлайнер се откроява името на Cristian Varela - техно диджей номер едно в света според музикалните наградите на Ибиза.

Организаторите от Renesanz са в трескава подготовка за събитието, което обещава да бъде изключително пищно. Сцената-ринг, която се подготвя специално за шоуто, ще бъде изградена от метални стълбове и решетки. Повече от 600 квадратни метра плат са предвидени за оформяне на залата, а три лазера и огромни по размер мултимедийни видеоекрани са само част от нещата, които ще нажежат атмосферата до максимум.

“Отдавна разбрахме, че хората имат нужда от нещо повече от гост-диджеи, добро озвучаване и осветление. Те търсят най-вече шоуто, забавлението и емоцията в една вечер и точно това мислим да им дадем на 7 март в голяма доза”, споделят Balthazar и JackRock.

По традиция от миналата година Renesanz и Max Factor и този път ще зарадват с осмомартенски подаръци нежната половина от аудиторията, която след полунощ ще има още един прекрасен повод за празнуване.

Освен Cristian Varela, който преди 2 седмици грабна и титлата “Най-добър диджей на Испания” за осма поредна година, зад двата пулта на 7 март ще се изявят още редица именити участници – английските ейсид легенди Chris Liberator и Dave The Drummer, испанецът Bando, “свръх-тежките” Waldhaus и Weichentechnikk от Германия, както и българите Balthazar и JackRock.

Билети (25 лв.) и випове (35 лв.) за Battle Arena се продават в цялата страна в магазините на Germanos, М Свят, Usit Colours, Orange Center, Пикадили и Вестникарска Група България, както и в разпространителската мрежа на Eventim.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !