Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Принц Кирил и Деси Тенекеджиева посрещат елита на благотворителен бал в Лондон

отпечатай новината

25.10.2018 11:19 | Видян 2167 пъти

Принц Кирил и Деси Тенекеджиева посрещат елита на благотворителен бал в Лондон

Вторият благотворителен бал на фондацията за изкуство „Стоян Камбарев“ ще представи новите си млади открития в легендарното Café De Paris в сърцето на Лондон на 18 ноември. Иинтересът към събитието е толкова голям, че всички билети са изчерпани за седмица.

Председателят на Фондацията Деси Тенекеджиева ще посреща лично гостите заедно с патрона на събитието принц Кирил. „Голяма чест и удоволствие е да съм патрон на Фондация „Стоян Камбарев“ за втори пореден път. След като миналата година видях с очите си магичните изпълнения на младите музиканти, сега дори съм още по-развълнуван да участвам в тазгодишната Гала.

Публиката в Лондон е доста разглезена, що се отнася до музикални събития, но такава вечер, изпълнена с толкова впечатляващ талант и вкус е уникална, дори за високите стандарти на британската столицa, сподели царския наследник.

На Галата ще присъстват около 170 специално поканени британски гости, представители на бизнеса, политиката, членове на благороднически фамилии, царски и кралски семейства, известни имена от шоубизнеса, както и част от българския елит в Лондон.

Балът ще протече под формата на официална вечеря с изискано многостепенно меню, благотворителен търг и мултимедийния концерт-спектакъл, в центъра на който ще блестят музикалните звезди на Фондацията - изящната класическа певица Мария Славова и младите виртуози - пианистът Светослав Тодоров, братята цигулари Алекс и Мартин Зайранови и китаристът Георги Димитров-Жожо.

Гост звезда ще бъде Тони Мур от Iron Maiden и Cutting Crew, който е приготвил впечатляваща изненада за всички. Водещи на спектакъла са очарователната британска актриса с български корени Девора Уайлд и 8-годишният талант Аштън Майърс.

Благотворителният търг ще бъде воден от уважаваният финансист Пол Карол-основател на първия клуб по дебати във Великобритания. Акцент ще бъдат произведенията на изкуството на младите художници и визуални артисти, които Фондацията подкрепя и чиито картини откупи за търга: Калоян Илиев-Кокимото, Радослав Нинов-Руди, Нора Ампова, Велизар Димчев, Виктория Георгиева-Mouse, Огняна Серафимова, Мина Златева и Андрей Хамбарски.

Сред ценните вещи на търга ще бъде и пълното фототипно издание на Четириевангелието на цар Иван Александър, дарено от своя издател Диляна Русева.

Eдни от най-известните в световен мащаб български спортни звезди - Григор Димитров и Христо Стоичков за поредна година подкрепят благородната кауза на Фондация „Стоян Камбарев“, предоставяйки свои вещи.

Източник и снимка: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !