Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Майли Сайръс нарушава закона

отпечатай новината

11.03.2009 09:15 | Видян 11262 пъти | Гласували 1

Майли Сайръс нарушава закона

Майли Сайръс продължава да нарушава системно закона. Преди няколко седмици беше уловена да кара колелото си без задължителната каска. Това според щата Калифорния е задължително за лица, които не са навършили осемнадесет години. А Майли е само на 16. Звездата от „Хана Монтана“ рискува да бъде обвинена в престъпване на закона. Това нямаше да бъде забелязано обаче, ако фотографите не бяха непрекъснато по петите й.

Подобна е случката с последното й провинение. Откакто има шофьорска книжка, тийнейджърският идол прави само гафове. Заедно с приятели и гаджето си решили са отидат до известна сладкарница. За зла беда обаче Майли спряла върху паркомясто за инвалиди. Звездата казала, че за малко нямало никакъв проблем, а освен това може да прави, каквото си поиска.

Малката актриса е в полезрението на медиите от доста време, откакто хормоните взеха връх над желанието й да е известна и обичана. След разголената й фотосесия за известно списание в САЩ, медиите й обърнаха повече внимание, отколкото на тогавашната президентска кампания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !