Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Принц Хари с розов лак?

отпечатай новината

16.03.2009 16:27 | Видян 7290 пъти

Принц Хари с розов лак?

Британският принц Хари, по-малкият син на престолонаследника принц Чарлз и покойната принцеса Даяна, е бил на петъчното парти в лондонския клуб "Raffles" с "крещящ" розов лак на ноктите на лявата си ръка, съобщи в. "Дейли мейл" и публикува снимки като доказателство за твърдението си, пише Стандарт.

Гости на клуба и журналисти са видели, че принцът е бил малко смутен от цвета на ноктите на лявата си ръка и се е опитвал да я държи в джоба на дънките си, предаде и БТА.

Какво е накарало 24-годишния принца да се появи в клуб в такъв вид, не е ясно.

Днес обаче е сигурно, че принц Хари вече няма да е с лак на лявата си ръка, тъй като трябва да се върне във военната си база в графство Хемпшир, откъдето го пускат през почивните дни.

За в. "Дейли мейл" не е останал незабелязан и още един факт.

Принц Уилям, по-големия брат на принц Хари, също в петък се е появил на парти в клуб Kitts с мръсни, износени мокасини, които веднага са били заснети от папараци.

Неотдавна принц Хари бе заснет от папараците да целува свой приятел. Появиха се и съмнения относно сексуалната ориентация на царската особа. А розовият лак отново дате повод на клюкарите.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !