Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кака Лара: Наследих Нана на пожар

отпечатай новината

21.05.2019 13:39 | Видян 1549 пъти

Кака Лара: Наследих Нана на пожар

Тв водещата Нана Гладуиш изненадващо изчезна от родния ефир в неделя. Вместо в нея, в предаването „Съдебен спор” по спешност я застъпи любимата звезда от „Милион и едно желания”, кака Лара.

Още в началото тя обяви, че рокадата е инцидентна и обстоятелствата я изискват. Причината била наложителна, но Златарева отказа да коментира какво е наложило смяната толкова скоростно.

„Буквално в последните дни ми се обадиха и ме ангажираха да сменя Нана. Много се притеснявах да не изложа нея и редактора Жоро Игнатов.

Иска ми се да се представя по възможно най-добрия начин. Дано се е получило и не съм разочаровала хората”, казва още водещата Лара.

Смяната на караула се случи броени дни преди Нана да замине за Израел, където е на преглед. Там тя ще остане около седмица за новите си изследвания, пише „България днес”.

Неотдавна Нана сподели в свое интервю, че била бясна на съдбата, когато научила, че втори път е болна от рак. Искало й се да крещи по улиците от ярост, че отново се случва на нея.

Изпитанията й обаче не спират до тук. Рак покоси и сестрата на Нана, а случаят е доста тежък. Майка им пък е с тежък Алцхаймер и не успява да ги разпознае.

Ситуацията е изключително тежка, споделя още Нана.

Гладуиш признава, че този път борбата е много по-трудна, защото е минала през много тежка химиотерапия. Въпреки това тя намира сили в себе си, осъзнавайки, че не гневът, а вярата помага в битката с болестта.

Нана все още не е коментирала неочакваното си слизане от ефир. Тя тепърва ще бъде в Израел и се предполага, че причината за нейното отсъствие от екран може да е друга.

Стискаме й палци да се оправи напълно!    











автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !