Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Ашли Бенсън си татуира инициалите на Кара Делевин

отпечатай новината

30.07.2019 09:03 | Видян 1420 пъти

Ашли Бенсън си татуира инициалите на Кара Делевин

Звездата от Малки сладки лъжкини Ашли Бенсън се обясни на половинката си Кара Делевин с татус. Това откриха наблюдателни фенове, след като актрисата дефилира на фотосесия с нов омастилен надпис – CD, каквито са инициалите на модела.

Още преди дни чаровната блондинка бе засечена в студиото на майсторът на татуси на звездите Джон Бой. Макар че екранната Хана така и не публикува снимка с крайния резултат, по-късно тя качи своя снимка, рекламираща новата линия на марковите очила Privé Revaux. Именно там феновете забелязаха надписът CD, който е омастилен от лявата страна на бюста на звездата.

Бенсън и Делевин са заедно от вече година. Макар връзката им да е запечатвана многократно от фотографите обаче двете така и не говорят открито за връзката си в публичното пространство.

„Тя е от хората, които ми помогнаха да заобичам себе си, когато наистина имах нужда от това. Тя ми показа какво е истинска любов и ми показа как да я приема, което се оказа по-трудно, отколкото съм предполагала. Обичам те“, с тези думи Делевин се обърна към любимата си преди около месец, но не назова име.

Източник: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !