Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

8,2 млн.за къщата на Югов и Мара Отварачката

отпечатай новината

26.08.2019 11:07 | Видян 3929 пъти

8,2 млн.за къщата на Югов и Мара Отварачката

Почти 100-годишна къща на ул. "Хан Крум" 31 в София, в която през годините са живели финансисти, политици, бизнесмени, била е офис, а последно – ресторант, вече ще бъде център за хора, чиято основна цел е развитието.

Това съобщи Милена Хаджииванова, основател и управител на консултантската компания "Ейч Вижън".

"Концепцията е моя, представих я на Николай Събев и той ми повярва. Заедно избрахме къщата между офертите на пазара, но инвестицията е негова. Работим като съдружници на договорни начала", уточни тя.

Николай Събев е мажоритарен собственик на "Еконт Експрес" - куриерска компания, тръгнала от Русе, с приходи 179.5 млн. лева за 2018 г. и ръст 6.8% спрямо година по-рано.

"Милена Хаджииванова управлява този обект. Тя е наш бизнес партньор отскоро и е специално поканена да развие темата "Човешки растеж" там с мощната ни подкрепа", потвърди и Николай Събев.

"Стремим се да създадем отворена общност от хора, за които развитието е основна ценност", обясни Милена Хаджииванова.

Тя е клиничен психолог, сертифициран пофесионален коуч и има близо 20 години практика, свързана с обучения за личностно и организационно развитие. Работила е и с екипа на "Еконт", откъдето и познава собственика на компанията.

"Тук ще има различни събития, обучения, джаз вечери, четения на книги, кино, както и споделено работно пространство за 30 души.

В къщата има пет зали, които ще бъдат отдавани под наем за събития, свързани с общата идея. Ще работи бар, в който ще се предлага най-доброто кафе в София, различни коктейли, смутита и други здравословни храни", добави тя.

В момента осъвременяват дизайна на къщата и градината с идеята да заработят от началото на октомври.

"Нордик пропъртис", дружеството за имоти на Николай Събев, има инвестиционни активи за 20.6 млн. лева и 455 хил. лева приходи през 2018 г.

Справка в Имотния регистър сочи, че Николай Събев е купил къщата февруари през дружеството си "Нордик пропъртис" за 8.2 млн. лева.

Сградата е около 200 кв.м, дворът – почти декар. Продавач е бизнесменът Добромир Гущеров през дружеството си "Гущеров и син" (бивше "Орел консулт").

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !