Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Пожарникар и гръцки модел се борят за 200 000 лв. в Игри на волята

отпечатай новината

27.08.2019 11:13 | Видян 2059 пъти

Пожарникар и гръцки модел се борят за 200 000 лв. в Игри на волята

Пожарникар, спасител, машинен инженер и модел, който въпреки че е родом от гръцкия град Кавала се самоопределя като „българския Тарзан“ - това е само част от пъстрата палитра участници, които ще се впуснат в яростна битка за 200 хиляди лева от 6 септември в „Игри на волята“.

Общо 24-има ентусиасти напускат комфорта на дома, за да се впуснат в приключението, а шанса си за голямата награда ще измерват ежедневно с битки. Три вида сражения ще се водят в ефира на Nova. Най-важна е битката за територия, издават от екипа.

Причината – именно с нея ще се решава кой отбор от трите ще живее през следващата седмица на безлюден плаж, в рибарска колиба или в луксозна къща. Следват борбите между капитаните, чиято цел е да завоюват привилегии за съотборниците си - от храна за отбора, който бедства на безлюдния плаж, до плаване с луксозна яхта за онези, извоювали си настаняване в луксозна къща. Има битки е за номинации, след които отпадналият отбор следва да излъчи номиниран и така се стига до последната битка – за оцеляване.

Зрителски вот няма да бъде събиран за „Игрите на волята“. Всяка битка ще включва различни съоръжения, които се тестват за безопасност от каскадьора на терен Захари Грозданов–Захо, участвал в различни продукции като „Игри на Тронове”, „Z-та световна война”, „Хелбой”, „Инферно”, „Възвишение” и др. Над 100 часа изисква създаването и реализацията на всяка битка, а за изградените до момента препятствия са използвани приблизително по 1 тон материал и оборудване.

Относно локациите за „Игри на волята“ екипът е разпъвал снимачна площадка на 10 различни места, разкриващи красотата на родното Черноморие и мистиката на Странджа планина. „Можехте да снимате шоуто навсякъде по света. Изборът за България надделя над Мароко и Латинска Америка” - коментират колумбийските създатели на шоуто, които са консултанти на българския продуцентски екип.

„Игри на волята: България“ ще се излъчва всеки понеделник от 20 ч., а в останалите делнични дни епизодите ще стартират с час по-късно.

Източник: Monitor
Снимка: NOVA

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !