Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Фънки не спи с жена си

отпечатай новината

25.09.2019 11:09 | Видян 2288 пъти

Фънки не спи с жена си

Рокаджията промоутър Димитър Ковачев–Фънки направи неочаквано признание. В името на семейния мир и блаженство, двамата със съпругата му Антония спят в отделни стаи.

Двойката още преди години се споразумяла да не дели едно легло. Вместо това спят в различни стаи, а това се отразява чудесно на отношенията им.

Причината за това са различните им навици, както и начин на живот. Докато Антония предпочита по нормалните часове за сън и спи дълбоко, Фънки често се прибира в малките часове, будува до късно нощем и играе на любимите си видео игри.

И за да не смущава спокойствието на съпругата си спи в друга стая.

„Връщам се от среща с приятели, а ми се е случвало и да воня на бъчва–как да легна до жена ми. Освен това се оригвам, хъркам като локомотив, въртя се”, разказва за нощните си преживявания колоритния екс участник в „Биг Брадър”.

Това обаче не е единственият им проблем. Двамата имат и други разногласия. Антония е по-зиморничава и държи да спи с повече завивки, докато на Фънки постоянно му е горещо.
„Някой път като легна до нея, имам чувството, че тялото й е с температура от 50 градуса. Като печка е! Не мога!”, смее се той.

Затова, в името на семейния мир двамата имат отделни стаи. Също толкова свободно се отнасят и към изневерите и моногамността.

Нито за Фънки, нито за жена му верността е от голямо значение, но всеки от тях е категоричен, че е важно да не нараниш половинката си с една такава стъпка.
Въпреки това двойката има едно от най-стабилните семейства в шоубизнеса. А по ирония на съдбата, въпреки свободното си отношение към брака двамата са луди един по друг.

Фънки се запознава със съпругата си в култовото заведение „Кравай” преди повече от 30 години. Антония е чехкиня и пълното й име е Антония Каролина Ладислав Холечек–Ковачева. Двамата ходят заедно цели 8 години преди той да й предложи брак.

При това съвсем не романтично.

„Абе, знаеш кво, сега да вземем да си скочим сериозно. Няма какво да се мотаме повече. И без това се мъкнеме заедно вече осем години, ще вземем да си омръзнем”, казал й Фънки.

Така двамата се женят през зимата в младежкия дом „Лиляна Димитрова”. В семейството нещата са строго разпределени–Антония се занимава с цялото домакинство и децата, а Фънки с всичко останало.

Въпреки нестандартния си брак, двамата имат една от най-стабилните връзки в шоубизнеса–нещо, с което малцина могат да се похвалят.   

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !