Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Нова телевизия пръсна 400 бона за новото риалити на МЕГЗ

отпечатай новината

13.10.2019 09:47 | Видян 2408 пъти

Нова телевизия пръсна 400 бона за новото риалити на МЕГЗ

Следващата седмица започва най-новото риалити на топ дизайнерката МЕГЗ. Проектът се казва TopQueen и ще приюти в една къща някои от най-популярните инфлуенсъри на България, които ще се занимават със социални, обществени и благотворителни каузи.

Според злите езици Нова телевизия е инвестирала 400 хиляди лева в новия благотворителен проект на амбициозното миньонче. За риалити проект сумата не е никак голяма, защото формати като Биг Брадър и Фермата  се правят с по над 2 милиона бюджет. Но Каканашева все пак може да се гордее, защото въпреки всичко и всички тя стъпка, по стъпка се доближава все по-близко до целите си.

Тази година красавиците няма да живеят на хотел. Каканашева е успяла да се пребори за луксозна къща - досущ като в Биг Брадър. Говори се, че имат дори басейн.

Всяко от момичетата е прибрало хонорар над 10 бона в зависимост от популярността си.

Като най-висок е хонорарът на скандалната Нора Недкова, която е получила 25 хиляди, за да вдига рейтинга на предаването. Толкова е получил и съ-водещия на Mегз - звездният коафьор Венелин Кондаков. 100 хиляди пък е прибрала МЕГЗ за цялостна дистрибуция на формата, идеята, както и ролята на водещ.

Останалите пари са отишли за изграждането на звездна атмосфера и събирането на кадри от най-добрите риалити формати и предавания за редактори, сценаристи, монтажисти и други. Както и за звездни гости, които да бъдат ментори на момичетата в различните каузи. 
От втория трейлър на проекта пък се вижда как момичетата събират отпадъци, полагат доброволен труд, грижат се за бездомни животни. А Каканашева и момичетата позират в тениски с посланията на формата “Заедно можем повече”, “Следвай мечтите си”, “Да опазим България чиста”, “Живей извън телефона си” и други. 







автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !