Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Българка стана мис Бикини Свят

отпечатай новината

31.10.2019 10:25 | Видян 1742 пъти

Българка стана мис Бикини Свят

Българка грабна приза за най-красиво тяло в света, научи HotArena. Горнооряховската хубавица Андроники Първанова спечели титлата на международния форум в Турция.

Събитието се проведе в курорта Кушадасъ, където Андроники стана първа в конкурса мис Бикини на света 2019.

Публика и жури единодушно решиха, че красавицата има всички качества, за да получи титлата и я връчих

Сред оценяващите, които гласуват за нашето момиче е и Мис Израел – Натали Васерман.

„Бях изненадана от тази специална награда, наистина съм трогната”, казва още тя. Красавицата е единствената българка на конкурса и се състезава в съревнование с още 20 кандидатки от цял свят.

„Това е първото ми участие в конкурс за красота извън България. У нас съм участвала в няколко. Реших да се явя, защото винаги съм искала да се пробвам и извън България, а Турция не беше далеч”, казва още Андроники.

Красавицата споделя, че журито е било изключително строго. Следели са, как се хранят участничките, как ходят, дори как разговарят помежду си.

Първанова разкрива, че успяла да трогне журито с клип за България, в който разказва за многовековната история. А и в конкурса се представила по бански, с национална носия и официална рокля.

Андроники има хубави спомени от Турция, както и от гостуването при кмета на Кушадасъ, който зарадвал всички участнички със сатенени шалове за спомен, пише „България днес”.

След успеха на конкурса българката е затрупана с покани за участия и в други международни форуми, но засега ги отказва. Вместо това е фокусирана върху подготовката си за Мис България и се надява догодина да спечели короната в състезанието.

Тя вече е спечелила няколко титли, сред които „Мис Велико Търново”, „Мис Страст”, „Лейди България” и други.

21-годишната красавица учи във ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, но мечтата й е да стане професионален модел. Въпреки че я привлича и кариерата на журналист.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !