Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Моника Белучи: Жените днес отстояват гласа си

отпечатай новината

08.11.2019 13:17 | Видян 1387 пъти

Моника Белучи: Жените днес отстояват гласа си

„Днес жените все по-малко позволяват да бъдат огъвани от системата и това променя всичко. Не се страхуват, отстояват гласа си“. Това твърди Моника Белучи по повод изборите в живота, които прави една жена. Актрисата и модел, която твърди, че не се срамува от професионалното поприще, което е направила преди години, се появи на корицата на най-новия брой на Elle – Италия.

Звездата изтъкна, че няма нищо против дъщеря ѝ да тръгне по нейните стъпки, но би искала да я предпази от някои практики в този бранш.

„Когато бях на 20 на една фотосесия ми се случи нещо много неприятно. Решиха, че една невероятна haute couture рокля би могла да ми стои по-добре и ме попитаха защо не отслабна. В крайна сметка взеха мен, а не друг модел, но аз определено не дадох всичко от себе си и не се чувствах добре“, обяснява тя.

По думите на Белучи, тя се старае да съветва 14-годишната Дева Касел, но и да не натрапва твърде много мнението си: „Тя е малка, но не е дете, трябва да уважавам избора ѝ, но и да ѝ дам да разбере, че съм до нея, че винаги ще пазя гърба ѝ. Трудно е да намериш перфектния баланс в родителството, никой не ни учи как да станем приятели с децата си, но същевременно да останем техните бдителни родители“.

Наскоро дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел стана лице на кампания на Dolce & Gabbana. По този повод, нейната майка изтъкна, че малкото ѝ момиче вече е готово за подобна крачка.

„Одобрявам го, защото Дева изглежда готова. Тя обича понякога просто да прави разни неща, с които да бъде въвлечена в света на възрастните, а после отново се връща към юношеството си и училището. Иска да опитва и от двата свята“, казва още Моника и уточнява, че синът ѝ Леони също е доста артистичен.

Според Белучи, която в момента е свободна, една жена не бива да губи малкото момиченце, което носи в себе си. „Ако можех да се върна назад, все пак бих искала да прегърна своето малко Аз – момиченцето Моника. Едно нещо в децата винаги ми е било безкрайно мило – как не могат да изразят това, което се случва вътре в тях – това, което чувстват. Уверена съм, че те разбират и усещат всичко, но не могат да претворят тези емоции в думи. А в един момент ние забравяме тази детска черта, която някога е била и наша“, споделя тя.

Източник: tialoto
Снимка: reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !