Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Мис България 2019 с екологична кауза за чиста планета

отпечатай новината

19.11.2019 15:25 | Видян 1964 пъти

Мис България 2019 с екологична кауза за чиста планета

Най-красивият конкурс в България за пореден път  ще опъне червения килим, за да бъде избрана Мис България  2019. Организатор и лицензиант на конкурса е Модна агенция Интерсаунд.

Както всяка година, участничките в конкурса се ангажират с конкретна социална или екологична  кауза. Тази година те се обявяват  в защита на планетата ни от глобалното замърсяване-екологичен проблем Номер 1 в съществуването на Земята.

Въздействащо начало на шоуто е подчинено именно на основната тема на конкурса: „Green Planet – Fresh Air“. Това ще бъде уникален танц -дефиле в нетрадиционен стайлинг  и визуални картини, съчетани с красотата, устрема на младостта и увереността  на девойките че трябва да  живеят в чиста Планета, където ще са щастливи, ще създадат семейство и ще отгледат своите деца!

В програмата ще чуем изпълненията на  Биляна Лазарова, Цвети Радойчева, Владислав Славов и Евгени Минчев, който ще представи новата си песен „Гълъбо“.

В журито ще видимчетири носителки на титлата Мис България- Наталия Гуркова, Елена Ангелова, Тамара Георгиева и последната носителка на титлата Теодора Мудева, която само преди месец спечели престижния международен конкурс Мис Планет 2019!

Режисьор на спектакъла отново е Мартин Желев, а хореографията е поверена на Събин Асенов.

Водещи на бляскавата церемония са очарователните Боряна Баташова и Теодор Тодоров – Тео.

Участничките  ще дефилират с облекла на  бутик „Reserve“, бански костюми с марката „Dellfina“ и официални тоалети на големия български дизайнер Христо Чучев. Обувките са предоставени от „Сара Пен“.

Официален фризьор на Мис България е Christian of Roma.

Генерални спонсори на конкурса са АРТЕ СПА & Парк Хотел - Велинград, Орехите , Гранд Хотел Банско , фитнес Пулс и Christian of Roma.

Официален превозвач на конкурса е Дари Травел.

Красивите претендентки за короната ще проведат своята подготовка на тренировъчен лагер в Гранд Хотел Банско и фитнеси Пулс.

Ще получат подаръци от нашите приятели от Кристиан оф Рома, Гарлен, очила GaGa, Делфина,  Сара Пен и колбаси „Орехите“.

Големият финал на МИС БЪЛГАРИЯ е на 21.11.2019 , 19ч., зала Рейнбоу Плаза, София!

 

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !