Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Хип-хоп артистът на Стерео стая - KNAS, подгрява Ice Cube

отпечатай новината

10.04.2009 13:30 | Видян 3662 пъти

Хип-хоп артистът на Стерео стая -  KNAS, подгрява Ice Cube

На 13 април, в София, едно от най-значимите имена на световната хип-хоп сцена Ice Cube, ще направи първия си концерт в България. Организаторите на голямото музикално събитие SME, отправиха специална покана към KNAS да бъде подгряващ артист на бащата на “gangsta” рапа.

За да нажежат атмосферата до максимум, в изпълнението на KNAS ще се включат и танцьорите  от SDS The Center – най-добрата школа за улични танци у нас. Момчетата и момичетата от The Center са носители на многобройни национални и международни отличия, а хореографите им се обучават и работят с големите светила в хип-хопа, сред които и особено нашумелия Marty Kudelka, работил с Justin Timberlake .

KNAS се занимава с музика от 1998г., но тъй като е живял и творил цели 8 год. в  Швеция, името му е популярно по-скоро на скандинавската клубна сцена. Нетипичната за хип –хоп артист биография на KNAS, включва успешно дипломиране в Стокхолмския Университет със специалност “Международни отношения”. През 2005 г. той издава първи дебютен сингъл “One Love” feat. Bacardy, отличен за най-успешен дебют в БГ Топ 100, а по-късно същата година и албума “Still Starving”, отново с Bacardy.  В проекта участват R&B / Hip-Hop артисти като: Snook (Adams-Ray & Kihlen), Sam-e, Afasi & Filthy, Бобо, Спенс, и др. През 2006г. KNAS е гост-артист в национални турнета на Д2, Сафо и Мария Илиева, в чийто хит сингъл “Off The Record” взема специално участие. Парчето достига първи места в национални и регионални чартове и е включено в “Идвам към теб” на Мария Илиева, избран за “Най-добър хип-хоп/R&B албум на годината” за 2007г. oт ММTV. KNAS организира първото по рода си БГ клубно турне с live бенд в най-добрите клубове в страната. В концертите участват: Красимир Тодоров (Д2), WahTony (Tri0Five), DJ Uli G, Бобо (Сантра & Кристо, Белослава), Brown Sugar (Ahead).
Освен на Ice Cube, КNAS e подгряващ артист и на други легенди на световния хип-хоп, гостували в България - ONYX.

В края на 2008г. KNAS сe присъединява към лейбъла на новата българска музика – “Стерео стая”, а съвсем скоро предстои промоция на сингъла на KNAS feat. B.O.Y.A.N. “Комплименти”.
Билетите за концерта на  ICE CUBE, могат да бъдат закупени от билетния център на НДК, както и на WWW.TIСKETPRO.BG

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !