Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Блатечки във Фермата

отпечатай новината

03.12.2019 17:07 | Видян 1528 пъти

Блатечки във Фермата

Лошото момче на българското кино Асен Блатечки прекрачи прага на „Фермата“, а неочакваната му поява предизвика истеричен възторг. Актьорът моментално беше обграден от участните в шоуто, които първо го приветстваха, а после се опитаха да му продадат стоки, произведени лично от тях.

Облечен в кожено яке и джинси тип потури, звездата от "Бензин" се разходи с тежка стъпка между сергиите и критично огледа фермерската стока. Опитите на състезателите да се пазарят и да надуват цените не го трогнаха. От всичко изложено той избра 200 грама извара и един „Алманах“, плати за тях общо 80 лева, сбогува се с участниците и си тръгна.

Актьорът стана първият гост на стопанството в Седмицата на отворените врати, в която известни българи ще влизат в шоуто и ще пазаруват от продукцията на фермерите - шишета с ракия, бурканчета с лютеница и сладко, извара, сапун, къщички за птици, а също столове и пейки, сковани от участниците и бройки от алманаха.

В предпоследната седмица от предаването в стопанството за първи път ще влязат и други популярни лица от родния шоубизнес, сред които Катерина Евро, Диана Любенова, Деси Стоянова, Сашо Кадиев и Башар Рахал.

Парите от продажбите на собствената си продукция състезателите ще използват както решат - те могат да ги добавят към голямата награда на победителя, да ги предоставят на втория финалист, да ги разпределят поравно помежду си или да ги използват за благотворителност.
 
Източник: Monitor

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !