Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Трансформация с мъжки хормони за дъщерята на Джоли и Пит

отпечатай новината

10.12.2019 17:28 | Видян 3184 пъти

Трансформация с мъжки хормони за дъщерята на Джоли и Пит

Шайло Джоли-Пит започна усилено своята трансформация към Джон Джоли-Пит. Най-голямото от трите биологични деца на актьорите Анджелина Джоли и Брад Пит вече приема мъжки хормони, с които да се подготви за смяна на пола, когато е на подходящата възраст. В момента Шайло е на 13 години, а медицинската намеса е позволена върху хора, навършили 18.

Първата стъпка към трансформацията вече е направена и името Шайло вече е в историята, а на негово място се настани Джон. Това призна самият Брад Пит пред Опра Уинфри. „Той иска да бъде наричан Джон или Питър като Питър Пан“. През 2006 година Брад и Анджелина посрещат Шайло, но постепенно детето избира да не бъде момиче, а момче. Самата Джоли вече се обръща към него с „той“ и не се срамува от това.

„Той се облича като момче. Той иска да бъде момче. Трябваше да му отрежем косата“, казва тя в интервю. В момента Джон приема мъжки хормони, за да бъде започната трансформацията. Според източници, този период е започнал още докато детето е било на 3 и е признало пред родителите си, че не се чувства добре в своето тяло.

И докато Анджелина подкрепя с лекота всяко решение на Джон, то бившият ѝ съпруг Брад Пит не е толкова сигурен. Той добави пред Опра, че не одобрява 13-годишното му дете да пие хормони, но все пак застава зад него.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !