Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Ким Кардашян ни връща в ерата на Елизабет Тейлър

отпечатай новината

23.12.2019 14:52 | Видян 1343 пъти

Ким Кардашян ни връща в ерата на Елизабет Тейлър

Ким Кардашян ни върна няколко години назад в златната ера на Холивуд.

Съпругата на Кание Уест участва във фотосесия за списанието „7HOLLYWOOD“ и за малко да забравим, че годината е 2019-а. На снимките Кардашян е с черна рокля, а прическата ѝ е стилен боб. Изборът на риалити звездата изобщо не е случаен. Тя винаги е казвала, че черпи вдъхновение от актрисите София Лорен и Елизабет Тейлър.

Части от фотосесията се появиха в профилите на Кардашян и на списание „7HOLLYWOOD“. На една от снимките Ким се изляга на легло, носейки черни токчета и черна рокля, която добре описва цялото ѝ тяло. Съпругата на Кание Уест допълва визията си с огромни перли и дълги обици.

Роклята е дело на дизайнера Тиери Мюглер, с когото Кардашян често работи. На друга снимка пък риалити звездата е малко по-облечена като върху роклята си е сложила бяла риза с къс ръкав, а перлите са заменени с диамантен чокър.

Освен че феновете се насладиха на някои от снимките, те успяха да видят и клип от фотосесията. На него е показано как Кардашян сменя няколко тоалета на Мюглер, сред които червени панталони, блейзър и мини рокля в черно и златно с високо деколте. Разбира се, всяка визия беше допълнена с впечатляващи аксесоари като пръстени, обици, колиета и гривни.

Ким е голям фен на Тиери Мюглер. Именно той е виновен за нейната визия на тазгодишната МЕТ гала, която е отнела близо 8 месеца работа. „Това е първият път от 20 години насам, в който г-н Мюглер прави нещо за модната му къща. И да избере да направи точно моята рокля, е невероятна чест за мен“, каза тогава Кардашян пред „Vogue“.

През годината Ким носи още негови дизайни на различни светски събития, сред които Hollywood Beauty Awards през април, а само дни по-късно смени две рокли от френския дизайнер за откриване на изложбата в Монреал.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !