Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Звездните раздели на 2019 г.

отпечатай новината

30.12.2019 09:55 | Видян 2676 пъти

Звездните раздели на 2019 г.

Трудно ни е да повярваме, тъй като тяхната любов изглеждаше като приказка, но явно всяка история си има начало и край.

Ето и кои звездни двойки от световната сцена решиха да сложат край на връзките си през годината:

Лиъм Хемсуърт и Майли Сайръс

Трудно бе за вярване, че след 10-годишна връзка и съвсем пресен брак Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт ще се разделят. Все пак новината е факт, а двамата побързаха да си намерят нови партньори. Певицата излизаше за кратко и с жена – Кейтлин Картър, но се спря на мъжка компания в лицето на Коуди Симпсън. Бившият ѝ – Лиъм, първо намери утеха при колежката си Мадисън Браун, но стана ясно, че е запознал родителите си с 21-годишния модел Габриел Брукс. Ясно е, че повече шансове Майли и Лиъм няма да си дават, а официално се очаква разводът им да приключи през януари догодина.

Rag'n'Bone Man и Бет Руи

Бракът се оказа и препъникамъкът в историята на Rag'n'Bone Man и Бет Руи. Музикантът и Бет споделяха съвместен живот 10 години. Най-накрая решиха да сключат брак и явно той се оказа причината за окончателната им раздяла. Само шест месеца след церемонията, на която младоженци и гости бяха облечени в анцузи, двамата продължиха в различни посоки. От връзката си те имат двегодишен син.

Адел и Саймън Конеки

През април тази година стана ясно, че любовта между Адел и Саймън Конеки е приключила. Новината за раздялата им бе съобщена от говорителка на певицата, но също така бе посочено, че двамата остават приятели и ще отгледат заедно сина си. Адел и Саймън сключват брак през 2012 г. Тогава се ражда и синът им Анджело. Конеки е съосновател на екологичния бранд „Еко Уотър“ за бутилирана вода. Средства от тази компания постъпват в благотворителната организация на Конеки – „Дроп фор дроп“, която подпомага с питейна вода държави, изпаднали в беда. След раздялата Адел физически се преобразява. Видимо тя сваля много килограми и се заговори за нова любов между нея и рапъра Скепта. Сега се оказва, че британската изпълнителка се среща с продуцента Джонатан Хай. Двамата се срещнали по време на звукозапис в Ню Йорк. За нова връзка на Саймън така и не става ясно.

Уилям Шатнър и Елизабет Шатнър

Годината не донесе щастие и в личния живот на актьора Уилям Шатнър. Звездата от „Стар Трек“ и „Адвокатите от Бостън“ не се умори да се жени и го направи за четвърти път с Елизабет Шатнър. Изглеждаше, че този път е направил правилния избор и двамата бяха заедно цели 18 години, но ето че през 2019 г. се оказа, че и този брак е несполучлив. Актьорът, дори на 88 не се поколеба да приключи отношения и с тази съпруга. Все пак Шатнър има опит в разводите и преди сватбата с Елизабет е подписал предбрачен договор. Така богатството му от 100 млн.долара остава за него.

Чанинг Тейтъм и Джена Дюан

Тяхната приказка започна през 2009 г. по време на снимките на филма „Step Up“, но връзката им се оказа изчерпана през април 2018. В днешно време Чанинг Тейтъм и Джена Дюан имат различни половинки, но това, което ги събира все още е общата им дъщеря – Евърли. Тази година актьорите официално получиха и развод. Тейтъм излиза с певицата Джеси Джей, а Дюан чака бебе от новия си партньор – актьорът Стив Кази, който е носител на награда „Тони“ за най-добра мъжка роля в мюзикъла „Once“.

Колин Фърт и Ливия Джуджоли

Любовта не успя да оцелее и при Колин Фърт и продуцентката Ливия Джуджоли. Двамата имат 22 годишен брак и двама сина. Преди време се заговори, че между съпрузите отношенията са се обтегнали след изневяра на Ливия, но все пак звездата от „Дневникът на Бриджит Джоунс“ и „Речта на краля“ се опита да съхрани отношенията си със съпругата му. Все пак през декември тази години техен представител обяви раздялата им. „Те са съхранили близки приятелски отношения и са обединени от любовта към децата. Те много молят да бъдат оставени на мира. Повече никакви коментари няма да има“, пишеше в съобщението.

Източник: Tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !