Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Алекс Сърчаджиева: 2019-та беше най-ужасяващата година в живота ми

отпечатай новината

06.01.2020 09:51 | Видян 1722 пъти

Алекс Сърчаджиева: 2019-та беше най-ужасяващата година в живота ми

„2019-а беше най-ужасяващата година в живота ми", изповяда се пред колегите си от Нова тв водещата Алекс Сърчаджива, предава Монитор.

"Надявам се 2020-та да ми донесе хубави емоции. Макар че утре е 6 януари и се навършва една година, откакто Иван си отиде. Истината е, че 2019-а година е абсолютно изгубена за мен, като кошмар. През нея си отидоха още много големи личности: Ламбо, Стоянка Мутафова, Йосиф Шамли, много хора на изкуството. Надявам се 2020 година е по-хубава!“, сподели Алекс.

„Винаги съм си правила равносметка. Не е нужно да ми се случи някакъв катаклизъм, за да се запитам защо това ми се е случило. Явно това е моят път, който трябва следвам и да науча тези уроци. Надявам се да бъда достатъчно силна, за да се справя с всичко това, през което все още преминавам и да мога да отгледам детето си по достоен начин“, сподели водещата на новия риалити формат „Игри на волята“, който беше сред най-гледаните предавания тази есен. Сърчаджиева се похвали, че е обградена с добри приятели, които й помагат за отглеждането на дъщеря им с Ласкин – София.

Утре се навършва една година от смъртта на съпругът й Иван Ласкин, за когото тя сподели в ефир: „Искам да му кажа, че много го обичам и че ужасно много ми липсва и хиляди други неща. Вярвам, че човек отива на друго място и животът му продължава. Вярвам, че той е някъде там и ни пази!“

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !