Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Светът скърби за Коби Брайънт

отпечатай новината

27.01.2020 10:23 | Видян 3212 пъти

Светът скърби за Коби Брайънт

Целият свят скърби за легендарния баскетболист Коби Брайънт, който загина в катастрофа с хеликоптер в Калабасас, Калифорния.

На борда на летателната машина са били общо девет души и оцелели няма. 13-годишната дъщеря на Брайънт Джиана е била на борда. Брайънт, дъщеря му и нейна съотборничка са пътували за мач на девически отбор.

Според вестник "Ню Йорк Таймс" причината за катастрофата е мъгливото време и лошата видимост около хълмовете в района на Калабасас. Според "Лос Анджелис Таймс" машината се е запалила във въздуха, като аварията е станала в задната перка на опашката, в резултат на което хеликоптерът е паднал в спираловидна треактория на земята. Няма оцелели, а горящата машината е направила и трудна ситуацията за работата на екипа.

Коби Брайънт е роден през 1978 година. Той прекрати активната си състезателна кариера през 2016-а. Пет пъти е шампион на НБА, 18 пъти е селектиран за участие в Мача на звездите. Двукратен олимпийски шампион е със звездния отбор на САЩ от Игрите през 2008-а година в Пекин и четири години по-късно в Лондон.

Социалните медии заваляха от съболезнования за семейството и близките на легендарния спортист. Някой от най-големите звезди и отбори споделиха тъгата си от тази трагична новина.

Все още не мога да повярвам”, разтърсен е легендарният спринтьор Юсаин Болт.

Сърцето ми се къса от тази новина, ти бе истинска легенда и истински приятел. Почивай в мир Коби Брайънт. Моите мисли са със семейството и децата му”, сподели тъгата си Тони Паркър.

По дяволите, почивай в мир, Коби”, лаконичен бе Тим Дънкан.

Съсипан съм да науча новината, че моят приятел Коби Брайънт е починал. Молитвите ми са с неговата съпруга Ванеса и с децата му, както и с цялото семейство на Лейкърс”, добави Денис Родман.

"Много тъжно да науча тази сърцераздирателна новина за смъртта на Коби и неговата дъщеря Джиана. Коби беше истинска легенда и вдъхновение за толкова много. Изпращам своите съболезнования към неговото семейство и приятели и към семействата на всички, които загинаха в тази катастрофа. RIP Legend", написа Кристиано Роналдо.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !