Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

След Мегзит: Кой ще поеме задълженията на принц Хари и Меган?

отпечатай новината

29.01.2020 16:25 | Видян 2186 пъти

След Мегзит: Кой ще поеме задълженията на принц Хари и Меган?

Няколко седмици след Мегзит в кралското семейство започнаха да пресмятат кой ще поеме ангажиментите на принц Хари и Меган Маркъл. След като двамата изразиха желание да се оттеглят от задълженията си, идват и последиците от тяхното решение.

Оказва се, че някой ще трябва да се захване с техните дела и проекти, които са били планирани за тях. Оказва се, че има идеални кандидати за тази роля – а именно внучките на кралица Елизабет Втора – принцеса Беатрис и принцеса Юджийн.

„Ако двама си тръгнат, тогава двама трябва да дойдат. Сигурен съм, че Беатрис и Юджийн ще излязат на преден план и те ще бъдат добре посрещнати. Точно от това се нуждае кралското семейство, защото има още 15 години преди съзряването на принц Джордж. Каква ирония – Хари отбеляза, че е равен на братовчедите си“, твърди биографът от пресата и експерт по британските монарси Робърт Лейси.

Между другото, принцесите имат не само своите кралски задължения, но и пълноценна работа: Беатрис е вицепрезидент на ИТ компанията, а Юджийн е артдиректор на галерия.

Източник: tialoto.bg
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !