Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Конър мисли за завръщане на босковия ринг

отпечатай новината

30.01.2020 11:07 | Видян 1040 пъти

Конър мисли за завръщане на босковия ринг

Суперзвездата в смесените бойни изкуства (ММА) Конър Макгрегър мисли сериозно за завръщане на боксовия ринг и планира още един мач с Флойд Мейуедър, като вариант е и Мани Пакиао.

Това потвърждава агентът му Ауди Атар, който е категоричен, че може да видим повторение на шоуто срещу Меуйедър от август 2017-а, което счупи рекорди по гледаемост.

Атар смята, че клиентът му има недовършена работа на квадратния ринг и може рано или късно да го видим отново там, пише Dir.bg.

"Той е сериозен за боксирането. Това със сигурност мога да ви кажа. Ако той се интересува от нещо, обикновено се случва. Видях се с Флойд, видях се с Мани и сега с промоутъра Боб Аръм. Оглеждаме всички варианти. Не само интересът, който такова събитие ще генерира, но и кой какво планира. Защото може да има различни опции, от които да избираме", споделя Атар.

Наскоро Макгрегър направи завръщане в UFC с впечатляваща победа над Доналд Сероне за 40 секунди.

Ирландецът заяви, че в момента е много мотивиран и иска повече мачове в предстоящите месеци.

"Да, ще бъдем много заети и това ни харесва. Развълнувани сме и си мисля, че сме на едно мнение щом става дума за амбиция и цели. Хубаво е, когато целият тим е в синхрон. Харесва ни такава интензивност на работа. Това не води до напрежение, а до нови възможности", добавя агентът.

Президентът на UFC Дана Уайт има други цели за Макгрегър, основната от които е бой-реванш с Хабиб Нурмагомедов в лека категория. Преди това обаче руснакът ще се бие с Тони Фъргюсън в друг дългоочакван сблъсък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !