Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Жена без ръце иска да стане Мис Мексико

отпечатай новината

01.02.2020 09:41 | Видян 1360 пъти

Жена без ръце иска да стане Мис Мексико

Жена без ръце иска да стане Мис Мексико. 24-годишната Ана Габриела Молина смята да се яви на конкурс за красота във Веракрус, щат в Мексиканския залив. Ако го спечели, ще продължи напред за голямата надпревара.

24-годишната студентка по психология иска да даде пример на много момичета, които се притесняват да общуват заради физическите си недъзи.
„Успях да преодолея всичко, което ми се случваше през целия ми живот, и с това ще се справя“, коментира красавицата, която не крие, че срещнала някои трудности, когато кандидатствала за участие в Мис Веракрус, който ще се проведе през март.

След като започва да следва, Молина добива повече самочувствие и решава да помага на хора, които имат увреждания и трудно се социализират в обществото.
„Когато се събудя и се погледна в огледалото, го виждам, там е. Това е моето тяло, но аз живея с него вече 24 години и за мен това не е недъг. Чувствам се като всеки нормален човек и живея като него“, коментира тя.

Това, че няма ръце, не пречи на Ана да изглежда добре. Тя ходи на гримьор, фризьор и с годините е свикнала да борави с мобилен телефон чрез специално приспособление.

Ако спечели Мис Веракрус, Молина ще се бори за титлата Мис Мексико през юни тази година.  

Жената вече има няколко изяви на модния подиум, с които иска да даде вдъхновение на много жени, които не вярват в своята естествена красота и се борят със стереотипите.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !