Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Компанията зад Кардашян ще представлява Хари и Меган?

отпечатай новината

04.02.2020 11:55 | Видян 1598 пъти

Компанията зад Кардашян ще представлява Хари и Меган?

Компанията „Sheeraz“ обяви пред своите 1 млн. последователи в Инстаграм, че започва да приема оферти за рекламни кампании, свързани с участието на принц Хари и Меган Маркъл. От фирмата молят всички рекламодатели да изпратят своите оферти, които ще бъдат директно представени пред херцозите на Съсекс.
„Клиентите на „Sheeraz“ от Близкия Изток, Индия, Америка и Азия могат да изпращат официалните си предложения и ние ще ги насочим към представителите на Меган и Хари“, се казва в съобщението, цитирано от Tialoto.bg.

Ако не знаете името на тази компания, нека само да ви кажем, че тя работи с Джъстин Бийбър, Селена Гомес, Зендая, Приянка Чопра, Парис Хилтън, Дженифър Лопес и семейството на Майкъл Джексън. Също така се смята, че именно „Sheeraz“ е успяла да направи Ким Кардашян богата.

Компанията се ръководи от бизнесмена Шераз Хасан, който лично заяви в Туитър, че започва работа с кралското семейство. „Не забравяйте, че тя беше холивудска актриса преди да стане принцеса“, написа той в Туитър за Меган Маркъл.

Според Хасан, към него вече са пристигнали оферти за близо 3,5 млн. долара, а самите херцози на Съсекс били готови да се включат в рекламния бизнес. Пред дубайско радио, бизнесменът твърди, че ще създаде многомилионна марка от Меган и Хари.

„Ще направим Меган 100 пъти по-голяма от Ким Кардашян“, закани се Хасан.

Интересното е, че пиарът е доста убеден в думите си, но от двореца категорично отхвърлиха твърденията му. Говорител на херцозите на Съсекс твърди, че всичко това е „напълно невярно“.

Въпреки това, обявата все още стои в социалните профили на компанията. След като от двореца отговориха публично на твърденията, то от „Sheeraz“ не останаха по-назад. Те споделиха в Туитър, че работят усилено с Меган.
„Сега тя се върна в Лос Анджелис и, разбира се, че разговарям с нея и с екипа ѝ. Обсъждаме марка и участие в реклами“, твърди Шераз Хасан.

Засега Меган и Хари остават безмълвни по въпроса, а някои от феновете приеха реакцията им като потвърждение на слуховете. Дали скоро ще видим реклами с херцозите на Съсекс, предстои да разберем.

Снимка: Getty Images

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !