Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Енджи Касабие издава книга

отпечатай новината

04.02.2020 12:07 | Видян 1577 пъти

Енджи Касабие издава книга

Диетоложката на звездите Енджи Касабие издава първата си книга. Две седмици, след като даде живот на първата си рожба – Раян, гордата майка е готова да покори нови върхове. Това ще се случи с пускането на „Не на диетите!“ на пазара.

“Стремя се моите пациенти да разберат, че хармонията е най-важна. Фокусът в живота не бива да е само върху храната или само върху външния вид.

Живеем в натоварен и забързан свят и всеки човек има своите проблеми, своите трудности... Важното е споделянето, говоренето, емпатията. Когато държим един демон вътре в себе си, той неминуемо се превръща в комплекс, който, без да усетим, започва да ни пречи в ежедневието. Най-голямата грешка е да се откажем. Нека да застанем лице в лице със страха“, обяснява Касабие за книгата си.

„Не на диетите!“ ще бъде представена, както у нас, така и по света. Томчето ще направи премиера още в Бейрут, Лондон и Москва, предава Монитор.

Междувременно Касабие обяви, че ще публикува видеа, в които ще сподели целия натрупан опит от бременността си. „Да имаш дете е благословия по много причини и това ще бъде едно вълнуващо приключение за вас, но аз предпочетох да запазя бременността си в тайна. (...) Ще можете да видите тук какво да правите и какво не, за да премине бременността по възможно най-здравословния начин и за вас, и за детето ви“, анонсира диетоложката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !