Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кейт и принц Уилям показаха рядък жест на близост

отпечатай новината

08.02.2020 10:03 | Видян 2044 пъти

Кейт и принц Уилям показаха рядък жест на близост

Принц Уилям и Кейт Мидълтън не престават да радват феновете си с последните си съвместни разходки. Съпрузите посетиха и светското събитие – наградите БАФТА, които се проведоха в неделя в Роял Албърт Хол в Лондон. Там двамата се посмяха на шегата на Марго Роби, която излезе на сцената да получи наградата на Брад Пит за участието му в „Имало едно време в Холивуд“.

Тогава актрисата обясни, че Пит е решил да кръсти отличието си Хари (на принц Хари), защото се вълнува да го отнесе в САЩ. Тогава всички забелязаха, че Кейт се съобрази с изискването на звездното събитие за „устойчива мода и облече вече носена рокля. Изборът ѝ попадна на рокля на Александър Макуин, с която тя се появи в Малайзия през 2012 г.

В друга тяхна съвместна поява Уилям и Кейт посетиха поданиците на Уелс. Херцогинята бе избрала романтичен тоалет в черни и червени тонове с шал на сърца. Херцозите на Кеймбридж посетиха курорта Mumbles в Южен Уелс, където се срещнаха с командващи на местната спасителна станция, а след това се насладиха и на почивка в заведение, където похапнаха сладолед и други сладки изкушения. Принц Уилям се обяви за „фен на шоколада“.

Именно по време на това тяхно излизане, в месеца на любовта, Кейт показа и рядка близост към принц Уилям като постави ръка на рамото на британския престолонаследник.

Източник: tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !