Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Бруклин Бекъм – безумно влюбен

отпечатай новината

10.02.2020 17:39 | Видян 2351 пъти

Бруклин Бекъм – безумно влюбен

20-годишният син на Дейвид и Виктория Бекъм е един от най-желаните млади мъже във Великобритания, затова и вниманието на момичетата към него е завидно. След като се раздели с модела Хана Крос, Бруклин се прехвърли на няколко красавици, но най-накрая се спря на американската актриса и дъщеря на милиардер Никола Пелц, която е по-голяма от него с пет години. Влюбените са неразделни от октомври миналата година.

И макар да са от съвсем скоро заедно, Бекъм-младши и неговата избраница не се притесняват да демонстрират чувствата си един към друг на публично място: Никола публикува съвместни снимки, а Бруклин я оставя да пише под тях трогателни коментари.

Преди няколко седмици той се призна в любов на актрисата, а след това ѝ направи комплимент, от който не би се отказало никое момиче.

„Ти си безумно красива...Най-щастливият мъж на света“, възхитил се Бруклин от фотографията, на която Никол позира в черно бельо.

Половинката на Бекъм, разбира се е щастлива от техните отношения, но не се възприема на сериозно – все пак той вече имаше доста избраници.
 
Източник: tialoto


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !