Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Щерката на Илиана Раева се омъжи тайно

отпечатай новината

12.02.2020 15:08 | Видян 1890 пъти

Щерката на Илиана Раева се омъжи тайно

Голямата дъщеря на Илиана Раева и Наско Сираков се омъжи тайно, научи „Галерия“ от няколко независими източника. Славея Сиракова и годеникът й Иван Борисов са си казали „Да“ без много шум и излишна показност, точно както винаги са искали.

Че Славея вече е омъжена издаде и халката на дясната ръка на безимения й пръст – точно под годежния пръстен, който Иван й подари на Коледа.

Щерката на Илиана Раева е в напреднала бременност и с годеника й подписали в Гражданското в присъствието на най-близките. Тя нямала намерение да се омъжва, но родителите на Иван били много консервативни и настоявали детето да не се ражда извънбрачно.

В светските среди се шушука, че годеникът й нямал добри възможности, което също възпрепятствало организирането на пищно тържество. Дори годежният пръстен на Славея бе очеизвадно скромен, но това ни най-малко не я притеснявало. За нея важна е душата на човека, както винаги е казвала.

„Това, че дъщеря ми е сгодена, не означава задължително сватба. Може и да не се оженят изобщо“, коментира преди няколко месеца Илиана годежа на Славея. Малката й дъщеря Виолета се омъжи едва миналото лято, макар че с половинката си Георги Коруджиев са заедно от близо 10 години и имат 4-годишна дъщеря.

Двамата вдигнаха пищна сватба, смятана за едно от най-луксозните и скъпи тържества през последните няколко години. Затова няма да се учудим, ако след някоя друга година сестра й Славея също реши да облече булчинската рокля.

Апропо, Виолета отново е бременна и в момента двете сестри са в трепетно очакване на рожбите си.

 

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !