Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Изнасилвания, побой, обвинения – Минаж и бившият ѝ на война

отпечатай новината

12.02.2020 17:46 | Видян 1943 пъти

Изнасилвания, побой, обвинения – Минаж и бившият ѝ на война

Ники Минаж използва социалните мрежи, за да хвърли обвинения върху бившия си Мийк Мил в насилие. Певицата, която е омъжена за Кенет Пети, реши да защити честта му, като нападне ексизгората си.

„Този нег*о туитва за мъжа ми от година. Твърди, че е влязъл в страницата ми да го види, бил блокиран. Хей, нег*о, продължи напред“, написа певицата в Туитър с хаштаг # TwitterFingers бие жени, страхува се от мъже.

Мийк не й остана длъжен и веднага отговори на нападката: „Единственият начин, по който можеш да убиеш кариерата ми, е да кажеш, че бия жени. Да поговорим за брат ти, който е обвинен в изнасилване и ти плащаш за адвоката му. Да, брат ти докосна онова малко момиченце и ти знаеш че аз знам.

Всички в индустрията знаят, че си лош човек. Знаеше, че брат ти е изнасилил онова малко момиче и затова избягах от теб“.

Думите му само разяриха звездата и тя продължи с обвиненията:

„Ти биеш собствената си сестра и го записваш. Плюеш я и го записваш. Ритна ме пред майка си и я изпрати в болница“.

В туит, който към момента е изтрит, Мил финално отговаря на обвиненията: „Отдели много време да повтаряш, че съм ти посягал, падаш много ниско, за да ме унищожиш.

Уточнявам – не удрям жени и няма да позволя интервютата ми да бъдат изпълнени с въпроси за нея или за тази ситуация, тъй като искам да говоря за новия си албум“.

Източник: tialoto
Снимка: Bgnes

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !