Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Ашли Греъм показа как се кърми на открито

отпечатай новината

25.02.2020 14:01 | Видян 1420 пъти

Ашли Греъм показа как се кърми на открито

Тя обича своето тяло и не се срамува да го показва. Тя няма перфектните мерки, но това не ѝ пречи да работи като модел. Тя е Ашли Греъм, която отскоро се справя отлично с ролята на майка и кърми на открито без никакви задръжки.

Малко след като роди своя син, пищната красавица започна работа като водещ – на свое собствено токшоу. То се излъчва по интернет и в него тя разказва открито за проблемите, с които се сблъскват майките при отглеждането на бебето.

Първата снимка на малкия Исак, която тя публикува в Instagram, бе именно заснета в момент, в който тя го е положила на лявата си гърда, за да го нахрани, а мъжът ѝ я е прегърнал и двамата гледат момченцето с усмивка.

За да насърчи повече нови майки да кърмят на открито, без да се притесняват от това, Греъм продължава да споделя публикации по темата в социалната мрежа. В една от тях тя показва как кърми бебето, докато пие топла напитка в заведение, заобиколена от много хора. На кадъра тя е без грим, с небрежно вдигната на кок коса и по всичко личи, че за да го сподели, на нея въобще не ѝ пука от черния клин и белия потник, които се показват отдолу.

Лилавите стрии по корема, получени вследствие на бременността, са друго нещо, което пухкавата Ашли показва на своите последователи в Instagram. За пореден път тя снима тялото си след раждането, закривайки само гърдите си с ръце и изтъква, че заради сина си е готова да заобича и тези несъвършенства.

Един от последните постове на Ашли Греъм в социалната мрежа, озаглавен „мултитаскинг“, показва как тя е подпряла детето си по начин, благодарение на който може да ползва мобилния си телефон. Под него много жени я поздравяват и пишат, че са се припознали в снимката. Други пък я укориха, че споделя прекалено много от майчинството, вместо да му се наслади изцяло и не се занимава с комерсиални цели.

Източник: tialoto
Снимка: Instagram

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !