Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кейт Мидълтън с блестяща рокля и тъмна бира в Ирландия

отпечатай новината

05.03.2020 11:30 | Видян 1908 пъти

Кейт Мидълтън с блестяща рокля и тъмна бира в Ирландия

Отидеш ли в Рим, прави като римляните, но когато си в Ирландия... живей като ирландците. Ще бъде немислимо, ако човек попадне в държавата, разположена в Северозападна Европа, и не се потопи изцяло в приповдигнатата атмосфера, оставяйки жизнерадостният дух на местните жители да го отведе в някой от емблематичните за държавата пъбове.

Затова, независимо дали си най-обикновен турист или член на британския кралски двор, трябва да играеш играта по правилата. Точно както направиха херцозите на Кеймбридж вчера вечерта, по време на официалната си визита в Дъблин. Кейт Мидълтън и принц Уилям пътуваха с редовен пътнически полет и още докато слизаше от борда на самолета, брюнетката успя да направи сериозно впечатление на всички.

Тя бе решила да отдаде почит на страната, обличайки тоалет в зелен цвят. За първата си поява на ирландска земя тя бе заложила на изключително нежна рокля с яка тип "поло" и плисирани широки ръкави, която е част от тазгодишната пролетна колекция на "Alessandra Rich". Дрехата с десен на флорални мотиви стигаше до средата на прасците ѝ. Върху нея тя носеше палто с двуредово закопчаване на "Catherine Walker" в по-тъмен тон, а цялостната си визия бе допълнила с велурени обувки на висок, чанта-клъч и черна диадема.

След церемонията във Възпоменателната градина, направена в чест на загиналите в битка за ирландската независимост, където положиха венец от цветя, на която присъстваха, те се срещнаха с президента и министър-председателя на държавата домакин. Денят им завърши в бар "Guinness Storehouse", именно там се проведе приемът на британския посланик в Ирландия.

На събитието Кейт отново успя да привлече всички погледи към себе си с блестяща рокля в изумруденозелено "Тhe Vampire"s Wife", подобна един от любимите тоалети на принцеса Беатрис, с който братовчедката на Уилям се е появявала многократно, включително и на сватбата на певицата Ели Голдинг. Облеклото, чиято цена възлиза на почти 1600 британски паунда, бе с плисирани краища на ¾ ръкавите и свободно падащата пола. Мидълтън бе завършила външния си вид с черни токчета на "Manolo Blahnik" и чифт обеци на "H&M", а в ръцете си държеше лъскава златиста чанта тип "плик".

Разбира се, нямаше как аристократите да не опитат от черната перла сред тъмните бири - "Guinness", превърнала се в един от неофициалните символи както на града, така и на страната, в която се намират. Интересен факт е, че през 1759 г. 34-годишният Артър Гинес наема старата пивоварна за 9 000 години срещу 45 фунта годишен наем. През 1914 г. пивоварната "St. James"s Gate Brewery" е обявена за най-голямата в света, а днес се счита, че годишно се изпиват по 1 милиард литра от продукцията на марката.

"С нетърпение очаквам да разбера дали теорията, че вкусът на "Guinness" е най-добър в Ирландия, отколкото извън нея", каза шеговито на присъстващите принц Уилям, предава Dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !