Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Саня навърши 37

отпечатай новината

10.03.2020 15:19 | Видян 1766 пъти

Саня навърши 37

Актрисата от Видин - Саня Борисова, позната на публиката с участието си във филмите "Чужденецът", "Живи легенди" и "Нокаут", вчера навърши 37 години. Синеоката хубавица, която в продължение на 6 години бе съпруга на режисьора, актьор и модел Ники Илиев, отпразнува личния си празник в компанията на своите най-близки приятелки.

Само преди няколко дни хубавицата успя да се възползва от малкото благоприятни градуси, предоставени от месец март, и замина за живописния Синеморец, разположен в югоизточната част на страната. Оттам тя сподели със своите почитатели снимки от морския бряг, на които широката ѝ усмивката конкурира дори ярките слънчевите лъчи.

За пролетната си разходка по крайбрежието, тя се е спряла на спортно облекло, включващо лилав клин и бледорозов къс потник, докато шушляковото ѝ горнище стои завързано на талията, а през рамо носи голяма черна раница. Факт е, че дори и в небрежни дрехи тя е не по-малко очарователна.

Ден по-късно тя качи в социалната си мрежа галерия от още 2 изображения, с които зарадва последователите си. На тях, позираща на плажа, тя носи ретро дънки с висока ластична талия, които е комбинирала с изрязан зелен топ на нежни розови цветя с буфан ръкави, наподобяващи тези на роклите на приказните принцеси. Аксесоарите, допълващи визията ѝ, са деликатна гривна и колие, завършващо с естествен камък.

Преди броени часове, под формата на истории в сайта за фотосподеляне, Саня публикува няколко кратки видео клипове, разкриващи празненството по случай рождения ѝ ден. За специалния повод Борисова остави морските вълни зад гърба си и се върна в столица. На кадрите, заснети в заведение на Панчарево, се вижда, че за случая тя е избрала ефирна светлосиня рокля на пръски в по-тъмен нюанс на същия цвят. Дрехата с широки дълги ръкави и яка е с пола, падаща на няколко плисирани етажа, а актрисата е решила да я прибере в талията с колан, кореспондиращ с високите ѝ ботуши.

На клиповете се вижда как тя си пожелава нещо, миг преди да духне свещите на тортата, декорирана в горната си част с няколко захарни жълти рози. А от ръба на десерта надолу се "стича" розова глазура, предава Dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !