НАЙ-НОВИ
Онлифенс модел иска да прави секс с...
Жена разкри, че иска да роди бебе на Илон Мъск като част...
Мис дупе показа как се приготвя здравословен MasterChef десерт
12.03.2020 14:34 | Видян 1635 пъти
Кристина Казакова, която взе и защити своята MasterChef престилка със здравословни десерти, гостува в студиото на „Преди обед“ по bTV, за да сподели философията си за красивите жени и добрата храна. Тя е победителка в конкурс за най-красиво тяло. Готви диетично, ходи на фитнес, танцува професионално и е модел.
Кристина Казакова получи престилка на MasterChef, след като поднесе на Chef Силвена Роу, Chef Андре Токев и Chef Петър Михалчев здравословни мъфини с брашно от лимец, банан, фурми и бадеми. В елиминационната битка за място в ТОП 16 тя попадна в групата, която трябваше да сътвори кулинарен шедьовър с продукти, подбрани лично от Chef Силвена Роу. В ситуацията на голяма конкуренция, Кристина беше напълно уверена във възможностите си, тъй като нееднократно е приготвяла различни ястия с тиква за своя съпруги и 7-годишен син - „от сладки до солени“. Със своята интерпретация на сурова торта с тиква, шоколадов сос и макадамия тя се класира сред гладиаторите в кухнята, които ще се борят за титлата MasterChef на България и наградата от 100 000 лева. И сподели пред Деси и Сашо: „Конкуренцията тази година е много силна. Притеснявах се, което е нормално.“
Кристина разказа, че е израстнала в семейството на майка педагог и баща полицай, но въпреки строгото семейство, на 11 години става модел. Започва да снима фотосесии, каталози за детска мода и продължава в агенции в Италия. На този фон е имала вечерен час до навършване на пълнолетие. Кристина разказа, че в продължение на година съпругът й се е съобразявал с правилата на родителите й и ако е искал дори още един час с нея след 20:00 часа, е трябвало да стои с колата под балкона, за да е в полезрението им. Той е устоял и на предизвикателствата на нейните професионални пътувания в чужбина, което според кулинарката се дължи на ясно поставените граници във връзката им. В нейните очи „партньорът не бива да се опитва да те промени, защото дори и да подтиснеш нещо в себе си, то ще бъде временно и като „тенджара под налягане“.
От малка тренира художествена гимнастика, но получава травма в коленете и прекратява тази активност. Спортът остава важна част от живота й, дори по време на бременността й. На 19 години се явила на конкурса „Мис дупе“, организиран от един от най-големите производители на бельо и бански костюми в Германия. В състезанието между 42 държави, тя се явява пред сериозно жури, сред членове на което са били хореографът на Pussy Cat Dolls и водещият Рей Кокс. След като печели приза, тя става рекламно лице на марката и работи в целия свят.
Научила се е да готви заради съпруга си, въпреки че цялото й семейство са страхотни кулинари. Има дълбоки родопски корени и храната винаги е била „много на почит“. За първия си опит в кухнята разказа, че е бил пълен провал. Когато е била на 20 години се преместила в дома на родителите на мъжа й. Тя опитала да направи мусака, за да ги впечатли, но дори не се приближила до желания резултат. Това я амбицирало и тя започнала да учи и експериментира.
За финал на разговора Криси приготви на Деси и Сашо типичния за диетата си десерт. За него смля сурово кашу и фурми, върху тази основа аранжира чия, накисната в цитрусов сок и завърши с намачкани печени ябълка и банан. От смлените кашу и фурми оформи трюфели, които оваля в кокосови стърготини и какао.
коментари
- коментари
- напиши коментар
- изпрати на приятел
- гласувай
Няма коментари към тази новина !