Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Селена Гомес: Страхувам се да не съм сама до края на живота ми

отпечатай новината

13.03.2020 16:09 | Видян 2392 пъти

Селена Гомес: Страхувам се да не съм сама до края на живота ми

Повече от две години Селена Гомес страни от това да има лични отношения. 27-годишната певица представи през януари своя първи за последните четири години музикален албум и разказа какво точно стои зад думите на хита ѝ „Rare“.

В интервю за „Genius“ Селена Гомес обясни значението на думите, които са повлияни от личния ѝ живот. Въпреки това певицата е настроена изключително оптимистично.

„Това не е най-важното, още съм млада. Предстои ми да разбера още много, но имам добро предчувствие. Понякога се събуждам в паника, мислейки: „Винаги ще остана сама“, но след 15 минути говоря със себе си, че всеки има своя втора половинка – споделя звездата – Мисля, че всеки който ме познава, разбира, че повече от всичко на света искам да вдъхновявам хората и да им помагам да се чувстват нормални. Да помогна на хората да разберат, че невинаги всичко ще е лошо, но и то е част от живота.Ние преминаваме през всичко, защото животът не е съвършен.“

Новият албум на Гомес – „Rare“, по нейни собствени думи, е още един начин да изрази своите чувства. „Вложих в текста нещо, което не съм казвала преди. Искам да съм специална за някого. Не се нуждая от това, аз го заслужавам. И знаете ли, не искам думите ми да звучат надменно или, че все едно всичко ми е позволено... искам да показват отношението ми, че не съм съвършена, но съм наистина специална“.

Селена Гомес имаше трудна връзка с Джъстин Бийбър, който вече е женен мъж. Звездата имаше и роман с The Weeknd.

Източник: tialoto

Снимка: БГЕНС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !