Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Азис с ново парче

отпечатай новината

27.03.2020 16:04 | Видян 1815 пъти

Азис с ново парче

Призив към ромите направи Азис в новата си песен.  Кралят на поп-фолка у нас, пусна парче в разгара на пандемията с коронавируса. По време на целия клип към песента му „Сагапо” стои надпис „Остани си вкъщи”.

С него изпълнителят отправят послания към братята роми. Те не спазват препоръките на кризисния щаб и така е възможно заразените да се увеличат драстично. В новото парче ромският славей не пее за вируси, както направиха повечето от неговите колеги. Песента е типична за Азис. Парчето е доста ритмично и танцувално. Само за няколко часа хитът на изпълнителя има стотици хиляди гледания. Голяма част от клипа е сниман в дома на краля на поп-фолка. А във видеото Азис спазва дистанция от музикантите си. Ромският славей следва стриктно указанията на кризисния щаб- стои на повече от два метра от колегите.

"Не мислех да пускам нова песен. Но във време на изолация реших, че хората трябва да се забавляват и да не мислят за проблеми. Останете по домовете си", приканва Азис.

Певецът е много загрижен за здравето си  и се тревожи коронавирусът да не удари него или някой от близките му .  Появиха се информации, че Азис не вярва на здравната ни система и затова е отпрашил за САЩ. Но това категорично не отговаря на истината. Азис не излиза от дома си, ограничил е почти всичките си контакти. Не се събира с приятели в дома си на сладка раздумка,  а контактува с тях в Интернет чрез видео разговор,  пише „България Днес”.


ВИЖТЕ ВИДЕОТО ТУК!!!



автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !