Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще водят разделени, но все пак заедно

отпечатай новината

29.03.2020 09:07 | Видян 2069 пъти

Деси Стоянова и Сашо Кадиев ще водят разделени, но все пак заедно

В продължение на превантивните мерки, предприети от bTV Media Group срещу COVID-19, от понеделник водещите на „Преди обед“ Десислава Стоянова и Александър Кадиев, както и целият екип на предаването, формират два независими отбора, по подобие на колегите си от нюзрума на bTV. Екипите ще работят на ротационен принцип и ще се подкрепят пълноценно от студиото и от вкъщи.

От 30 март Деси Стоянова ще е на първата линия в студиото на „Преди обед“ с разнообразни теми и гости. Екранната ѝ половинка също няма да остане далеч от зрителите, а ще разкрие пред тях „Дневниците на Сашо“, в които ще стане ясно какво е да си изолиран в Кокаляне, с майка, жена, дете и 5 кучета.

Специално за всички пред малкия екран, екипът на „Преди обед“ подготвя любопитни включвания от Токио, Ню Йорк, Цюрих, Лондон и Рим, с лични истории, белязани от Covid-19.

Няма да липсват и атрактивни предложения за свободното време: тренировки за тонус; рецепти за начинаещи мастършефове; занимания за деца и родители; уроци по медитация и много музика за добро настроение.

Във времето преди обед зрителите ще могат да „гостуват“ и в домовете на обичани популярни личности, за да надникнат и в тяхното променено ежедневие.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !