Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Затворена у дома, голата Емили Ратайковски пали мъжките фантазии

отпечатай новината

01.04.2020 14:19 | Видян 1900 пъти

Затворена у дома, голата Емили Ратайковски пали мъжките фантазии

Всички добре познават Емили Ратайковски като фатална жена, способна да накара всяко мъжко сърце да ускори ритъма си само с един поглед. Ако брюнетката се бе родила в някоя отдавна отминала епоха, то вероятно за нея щяха да се водят епични битки, за които днес да се носят митове и легенди. Кой знае, тогава троянците можеше да оставят Хубавата Елена на Парис, а Омир да опише различна война... Но това, разбира се, е само в сферата на предположенията и догадките, пише Dir.bg.

Шегата настрана, нищо, че е 1-ви април. Факт е, че американката от полски произход е сред най-изкусителните жени на нашето време, които определено знаят как да се възползват максимално от своите дадености. Все пак ако не беше така, вероятно в момента никой нямаше да е чувал за нея, но нещата стоят по различен начин, нали? След като успешно изгради кариера пред фотографския обектив, тя се насочи към киното и вече може да се похвали с няколко филма зад гърба си, като в последната продукция си партнира с Тео Джеймс.

Междувременно красавицата продължава да поддържа провокативния си имидж дори и от своя дом, радвайки своите почти 26 милиона последователи в социалната мрежа с предизвикателни снимки, които са се превърнали в нейна запазена марка. Макар и да е затворена между четири стени, Ратайковски продължава да намира начин често да посещава фантазиите на господата по цял свят.

Преди два дни тя публикува в официалната си Инстаграм страница кадър, на който позира без дрехи, застанала зад прозрачно перде. На изображението тялото ѝ е обгърнато единствено от слънчевите лъчи, влизащи в помещението през прозореца зад нея, които ясно очертават фигурата ѝ.

По-късно моделът сподели снимка, показваща как лежи на пода до кучето си с разтворен син халат, под който носи само дантелени прашки със златен мотив.

"До гуша му дойде от прегръдки", гласи посланието на публикацията ѝ, визираща домашния ѝ любимец.

Но Емили не спря дотук. Като история в сайта тя реши да качи поредната съблазняваща фотография, разкриваща я чисто гола. На нея тя е прикрила гърдите си с една ръка, а слабините - с цвете.

Едно е сигурно, независимо от ниските температури навън, Ратайкосвки зае как да поддържа високите градуси около себе си. На това мнение са и милионите ѝ последователи, харесали нейните снимки.

 

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !