Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Принц Хари изпълни мечтата на принцеса Даяна с помощта на Меган

отпечатай новината

02.04.2020 15:58 | Видян 2367 пъти

Принц Хари изпълни мечтата на принцеса Даяна с помощта на Меган

В разгара на пандемията от коронавирус, принц Хари и Меган Маркъл отпътуваха за Калифорния да си търсят дом. Според „The Daily Mail“ принц Хари е изпълнил последното желание на принцеса Даяна. Някога майка му е искала да живее в Калифорния, твърди изданието. Именно с Меган той успява да осъществи тази нейна идея. Херцозите на Съсекс са харесали имение за 20 милиона долара в Малибу.

Именно в този район Даяна е планирала да се премести да живее със своя любим тогава Доди ал Файед. По този начин тя искаше да се скрие от досадното внимание на британската преса и да намери спокойствие далеч от кралското семейство. Изглежда, че синът на Даяна има всички шансове да изпълни едно от последните желания на майка си. И разбира се, в този случай неговият верен помощник е Меган Маркъл, с чиято лека ръка, според слуховете, се е случил „Мегзит“, отбелязва още изданието.

Имението, което са харесали е в тоскански вид и разполага с басейн, тенискорт и студио за танци. Къщата е с осем спални и шест бани. А съсед ще им е холивудската звезда Мел Гибсън. Съобщава се, че докато решат дали да го купят принц Хари и Меган Маркъл обмислят да наемат това имение, което ще им струва 26 000 долара на месец.

Изданието цитира и думите на бившия кралски иконом Пол Бърел, който през 2007 г. каза, че принцеса Даяна планира да се премести в къщата на Малибу: „Тя каза, че това ще бъде нов живот, където няма съд, няма класова система, няма елит“. Сега, след повече от 20 години, планът ѝ се изпълнява от най-малкия ѝ син.

Насред глобалната карантина принц Хари и Меган Маркъл заедно с 10-месечния си син Арчи напуснаха Ванкувър и се преместиха на „усамотено място“ в Лос Анджелис, което „не рискуват да напуснат заради пандемията на коронавирус“.

Меган Маркъл намери първата си работа след раздялата с кралските задължения: както беше съобщено по-рано, тя сключи сделка с Disney. Херцогинята ще озвучава документалния филм „Elephant“, който ще се излъчва по новата платформа Disney+ в началото на април.

Източник: tialoto

Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !