Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Нови гости на Park Live

отпечатай новината

24.04.2009 10:30 | Видян 2429 пъти

Нови гости на Park Live

Селекцията от звездни имена на първото издание на тридневния музикален фестивал Park Live продължава да набъбва. След като своето участие в София потвърдиха ърбан гласът на Великобритания - лондонският рапър Roots Manuva, емблематичният водещ на ВВС1 и диджей Gilles Peterson и 4hero, организаторите обявиха и новите попълнения.

Сред новите имена, които ще могат да видят българските меломани между 18 и 20-ти юни в Борисовата градина в София, са шведите от Little Dragon, пристигащи у нас като откритие на Gilles Peterson и неговия Worldwide  Festival. Уникалмият им стил, съчетаващ  джаз елементи и меланхолични инструментали, интригуващо преплитане на различни култури и стилове, ще бъде дообогатен с неверотния микс от незабравимия и нежен глас на вокалистката Yukimi. 

Сред другитите гости, потвърдили участието си на фестивала, са легендите на електронния звук Future Sound of London (FSOL). Гостуването им на Park Live  е първото им участие, след  като 10 години отказват всякакви покани за изяви. Тяхното звучене прелита през амбиент техно, дръм енд бас, трип-хоп, амбиент дъб, асид техно и често включва екстремни експерименти.

Британското присъствие на Park Live е подсилено и от Crazy P. У нас пристигат двете главни лица на саунд системата – Chris и Jim, както и певицата Danielle Moore, за да покажат не само оригиналния си стил, който минава през дийп хаус и диско, а и защо са едни от най-търсените групи на живо - магнетични и заредени с много позитивна енергия, която винаги провокира публиката.

Организаторите обещават, че тепърва предстои обявяването на още участници, представители на международния елит  в стиловете джаз, поп и денс музика.

От другата седмица, всеки, който желае да излезе в парка и на открито да се забавлява с качествена селекция на музика, ще може да се информира за цените на билетите и тридневните пропуски за Park Live.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !