Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Илиана Раева показа внучките

отпечатай новината

05.04.2020 09:52 | Видян 2007 пъти

Илиана Раева показа внучките

Колко е хубаво да имаш внучета, с които да прекарваш свободното си време по време на изолация. Това знае много добре Илиана Раева, чиято голяма дъщеря роди два дни преди обявяване на извънредното положение у нас.

Председателят на Българската федерация по художествена гимнастика има и още едно внуче – от по-малката щерка Виолета. Стоейки у дома, тя сподели как се чувства и качи снимки с двете във Facebook.

„Вчера ми се обади скъпа приятелка от чужбина и ми каза: Каква Божия благословия за теб е тази карантина, Илиана! Да си постоянно с прекрасните си внучки Илиана и Емили и по цял ден да им отдаваш любовта си!“, коментира тя.

На един от кадрите баба Илиана е без грим, с лента на главата, а до нея сладко спи бебето на щерка ? Славея. Другият пък показва как целува другото си внуче.

„Да, преди дни и аз си помислих същото... Че това, да съм си по цял ден вкъщи и да съм с внучките си е истинска благословия!“, коментира още съпругата на Наско Сираков.

Още след влизането в сила на извънредното положение, Раева сподели с последователите си във Facebook, че си е набавила предпазни маски и ръкавици, с които смята да пазарува. Докато скучае у дома, тя прие предизвикателство на свои приятелки – да качи снимка с децата си. И накара своите дъщери да направят същото.

Сега Илиана Раева и съпругът ? очакват Славея да ги дари с трето внуче, което най-вероятно ще се роди по време на пандемията.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !