Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Софка се поду след неуспешен тунинг за 10 бона

отпечатай новината

06.04.2020 13:33 | Видян 1682 пъти

Софка се поду след неуспешен тунинг за 10 бона

Софи Маринова прекали с козметичните процедури за разкрасяване и не прилича на себе си. Ромската перла се е подула и е трудно разпознваема. Етрополската легенда разпространи клипче от едно от последните си участия, като от кадрите се вижда огромното й подпухнало лице. Фейсът на Софи е в доста странна форма, а феновете смятат тунинга й за твърде неуспешен.

Лицето на певицата е придоби ужасно неестествен вид. Тя редовно се възползва от преимуществата на пластичната хирургия, с чиято помощ бори белезите на стреса и отпечатъка на годините. Желанието ѝ да бъде красива обаче този път изигра лоша шега на ромката и феновете й изпаднаха в шок. Отделно фолк певицата е напълняла в последните няколко месеца. Това също е допринесло за подпухването и големите бузи. Освен това гушата й вече е леко провиснала.

Софка е голяма фенка на корекциите, като ляга под ножа за първи път преди 12 години. Тогава си увеличи бюста с 330 кубика.  „Имам перманентни вежди, все едно имам и червило, а то е такова нарисувано, имам и такава очна линия. Пак с упойка ми го правят и си боли. Коя жена не обича да стане от сън и да си е винаги леко нагримирана?! Като влезнем още в годините и се сбръчкаме, ще почнем и други неща да правим”, заяви преди време колоритната циганка.

С раждането на сина си Лоренцо, певицата се е подложи на доста тежка операция за пластика на корема, а после си сложи и порцеланови фасети на зъбите.  Преди 4 години, когато точно бе в пика на любовта си с Тодор Давидов – Гринго, Маринова отново се тунингова – увеличи размера на гърдите си, но не се спря само с тях. Според източници на „Уикенд”, изпълнителката на „Едерлези“ е дала около 10 бона за новото си лице.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !